НУ «Чернігівська політехніка»

Чергова зустріч в рамках Школи «Юний юрист»

24 лютого 2024 р. відбулася чергова зустріч в рамках Школи «Юний юрист», що функціонує на кафедрі публічного та приватного права НУ “Чернігівська політехніка”. Старшокласники, які доєдналися до зустрічі, мали змогу поринути вже в іншу професію юриста – професію нотаріуса.
На початку зустрічі доцентка кафедри публічного та приватного права А.Г. Барабаш розповіла про вимоги до претендента на посаду нотаріуса, права та обов’язки нотаріуса та основні нотаріальні дії, які вчиняють нотаріуси.
На зустріч був запрошений приватний нотаріус, доктор філософії в галузі права Олександр Красногор. Учасників зустрічі цікавили питання про особливості роботи нотаріуса в період воєнного стану, про нотаріальну таємницю, посвідчення шлюбних договорів та секретних заповітів, вчинення нотаріальних дій за участі іноземних осіб. Практикуючий нотаріус відповів на всі запитання майбутніх юристів та поділився з присутніми цікавими моментами, які траплялися під час його професійної діяльності.
Щиро дякуємо спікерам і учасникам зустрічі!
Хочеш бути юристом, наприклад, нотаріусом вступай на ОПП «Право» за спеціальністю 081 «Право» першого бакалаврского рівня вищої освіти.
Для участі у наступних заняттях заповніть форму
Для випускників бакалаврату за спеціальністю 081 Право запрошуємо на Курси підготовки для вступу на магістратуру за спеціальністю 081 Право.
https://docs.google.com/…/16DRoMwygPZCruEy2PR9L…/edit…
Майбутніх абітурієнтів магістратури запрошуємо на навчання за спеціальністю 081 Право на ОПП « Адміністративна та цивільна юстиція».