НУ «Чернігівська політехніка»

День науки

У третю суботу травня українська наукова спільнота відзначає День наукиякий цьогоріч року припав на 20 травня. У Національному університеті «Чернігівська політехніка» з 15.05.2023 до 19.05.2023 року проходив Тиждень науки, у рамках якого відбулися різні заходи, до яких доєдналися і науково-педагогічні працівники Кафедра публічного та приватного права НУ “Чернігівська політехніка”. Так, доцентка кафедри, д.ю.н., доц. Kateryna Apanasenko 16.05.2023 року долучилась до заходу, присвяченому презентації науково-педагогічними працівниками свого досвіду міжнародного наукового стажування, зокрема: «Лундський університет (Швеція). Досвід мого річного наукового стажування» – доцент кафедри електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки, ННІ електронних та інформаційних технологій Войтенко В.П..
17 травня завідувачка Кафедра публічного та приватного права НУ “Чернігівська політехніка” Литвиненко Валентина та доцентки кафедри – Kateryna ApanasenkoАлла БарабашМарія Чічкань долучились до онлайн – заходу для науково-педагогічних працівників: «Грантова діяльність університету: принципи й етапи підготовки заявки», спікером якого виступила керівник Центру проєктної діяльності, д.е.н., професор, професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Nataliia Kholiavko.
19.05.2023 року доцентка кафедри Марія Чічкань долучилась до участі у Демодні Українського фонду стартапів на якому було представлено презентації реальних проєктів. Того ж дня відбулися Науковий Ярмарок та Науковий Аукціон задля підтримки ЗСУ, до яких долучилася завідувачка кафедри Литвиненко Валентина. На завершення Тижня науки, науково-педагогічні працівники кафедри отримали сертифікати про успішне проходження міжнародного стажування, яке тривало з 03.04.23 по 15.05.23 року.