НУ «Чернігівська політехніка»

Друга половина робочого дня науково-педагогічних працівників кафедри

Друга половина робочого дня науково-педагогічних працівників кафедри публічного та приватного права НУ “Чернігівська політехніка” проходить не тільки продуктивно, а й цікаво та з користю. Так, зав. кафедри Литвиненко Валентина 25-26.10.2023 року мала можливість взяти участь у двох цікавих і пізнавальних онлайн-заходах.
Перший був присвячений темі: «КАР’ЄРА БІЗНЕС-МЕДІАТОРА», де учасники зустрічі могли дізнатися більше про КУРС «БІЗНЕС-МЕДІАТОР. WIRTSCHAFTS MEDIATOR/IN (IHK)” у партнерстві з Академією Мюнхенської ТПП, про шлях від учасника програми до медіатора і тренера від випускників-тренерів програми. Спікеркою зустрічі була Галина Єрьоменко – СЕО Українського Центру Медіації, к.ю.н, стажистка CEDR (UK) 2022, медіаторка з декількома міжнародними сертифікаціями, Mediator of the Global Mediation Panel at the Office of the Ombudsman for UN Funds and Programmes.
Другий захід – Всеукраїнський науково-практичний семінар «Проблеми та перспективи застосування сучасних інформаційних технологій в освітньому процесі закладів освіти», який відбувся в онлайновому режимі. Учасники науково-практичного семінару змогли дізнатися про: проблеми організації освітнього простору в закладах освіти в умовах інформаційно-цифрової трансформації; формування інформаційно-цифрової компетентності суб’єктів освітнього процесу засобами інноваційних методів навчання; перспективи розвитку інноваційних технологій в освітньому процесі закладів освіти; актуальні питання підвищення якості освіти у закладах освіти. Дякуємо організаторам заходів за можливість поглиблювати свої знання та навички!!