НУ «Чернігівська політехніка»

Колоквіум на тему: «Сучасна юридична наука очима студентів та викладачів»

Навчання в НУ «Чернігівська політехніка» передбачає не тільки оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками, але й заняття науковою роботою. Тож в рамках проєкту «Тиждень науки в НУ «Чернігівська політехніка» на кафедрі публічного та приватного права НУ “Чернігівська політехніка” було проведено колоквіум на тему: «Сучасна юридична наука очима студентів та викладачів».
На колоквіумі обговорили проблеми проведення наукових досліджень, особливості здійснення наукового пошуку та формулювання результатів дослідження.
Викладачі поділилися досвідом організації наукової роботи зі студентами, студенти могли задавати питання, які найчастіше виникають у процесі наукової роботи.
Окремо дякуємо Л.А. Селиверстовій за вичерпну інформацію щодо перевірки робіт на плагіат, використання штучного інтелекту та особливості опрацювання використаної літератури!
Приємно, що на заході були присутні
здобувачі вищої освіти, які навчаються на ОПП “Право” ,ОПП “Адміністративна юстиція”, ОПП “Цивільна та господарська юстиція”першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та на ОПП “Адміністративна та цивільна юстиція” другого (магістерського) рівня вищої освіти (заочної та денної форм навчання) спеціальності 081 Право.
Ми не вирішили всіх наукових проблем, але переконалися, що наукові дослідження грунтуються на глибоких знаннях, вмінні аналізу законодавчих норм, наполегливій праці, вмінні ставити і вирішувати питання! Тож будемо рухати науку далі! Разом до перемоги!