НУ «Чернігівська політехніка»

Спільний захід «ChatGPT: що потрібно знати науковцям, освітянам, бібліотекарям» в рамках All Digital Weeks 2023

27 квітня 2023 в рамках All Digital Weeks 2023 відбувся спільний захід «ChatGPT: що потрібно знати науковцям, освітянам, бібліотекарям».
Спікерами заходу були:
Ольга Ольшевська, к.т.н., доц., директор науково-технічної бібліотеки Одеського національного технологічного університету ( ChatGPT).
Юлія Главчева, PhD з комп’ютерних наук, директор науково-технічної бібліотеки НТУ «Харківського політехнічного інститут» ( Штучний інтелект та кінець епохи цитування?).
Тетяна Ярошенко, к.і.н., доц., керівник Центру наукометрії та цифрової підтримки досліджень Національного університету «Києво-Могилянської академії (Штучний інтелект та бібліотеки: місія нездійсненна?).
Ірина Тихонкова, к.б.н., ст. досл. Customer Success Consultant Clarivate (ChatGPT очікування та реалії згідно аналізу літератури у Web of Science).
Мала можливість доєднатися до заходу із актуальної теми сьогодення і зав. кафедри публічного та приватного права Національний університет «Чернігівська політехніка» Литвиненко Валентина. Учасники вебінару отримали відповідні сертифікати. Дякуємо організаторам за корисний і важливий захід! Дякуємо захисникам за можливість брати участь у таких заходах!