НУ «Чернігівська політехніка»

Тренінг для розробників магістерських освітніх програм антикорупційного спрямування

Вдосконалювати існуючі навички та набувати нові – це принцип тих, хто хоче йти вперед і розвивати той напрям, у якому працює. До кола таких належить колектив Кафедра публічного та приватного права НУ “Чернігівська політехніка”. Підтвердженням цього стала участь у триденному тренінгу зав. кафедри публічного та приватного права Литвиненко Валентина.
Тренінг для розробників магістерських освітніх програм антикорупційного спрямування тривав з 29.05.23 по 31.05.23 року м. Київ. Насиченість програми Тренінгу не залишила байдужими і пасивними його учасників. Основними питаннями Тренінгу були: роль доброчесності у формуванні бренду освітньої програми; розробка магістерської освітньої програми антикорупційного спрямування; ефективна комунікація освітньої програми. Тренінг відбувся в межах проєкту «Підтримка Європейським Союзом переміщених вищих навчальних закладів на сході України», що реалізується ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Дякуємо організаторам, тренерам, запрошеним спікерам!! Було інформативно, пізнавально і позитивно! За можливість участі у заході щиро дякуємо нашим захисникам!!