НУ «Чернігівська політехніка»

Участь у тренінгу для тренерів Проєкту Ради Європи «HELP (Освіта в галузі прав людини для юристів) для України, в тому числі під час війни»

4-5 червня 2024 р. доцент кафедри, д.ю.н., доцент К.І. Апанасенко взяла участь у тренінгу для тренерів Проєкту Ради Європи «HELP (Освіта в галузі прав людини для юристів) для України, в тому числі під час війни».
Програма Ради Європи з освіти в галузі прав людини для юристів HELP має на меті забезпечити високоякісну освіту з прав людини для суддів, адвокатів і прокурорів, співробітників правоохоронних органів. Тренінг для тренерів HELP поводився задля підготовки учасників до виконання ролі тьюторів HELP для відповідних закладів і набуття навичок викладання онлайн-курсу HELP для різних аудиторій. Він був зосереджений на опануванні методології HELP фахівцями з права та роботи на платформі електронного навчання HELP.
По завершенню навчання учасникам запропоновано виконати підсумкове завдання для оцінки навичок із застосування методології HELP і використання платформи електронного навчання HELP. Успішне виконання цього фінального завдання є необхідним для отримання сертифікату тьютора HELP.