НУ «Чернігівська політехніка»

Бінарна лекція на тему ” Апеляційне провадження. Касаційне провадження”

Співпраця з практичними правниками має неабияке значеннями для студентів, адже саме практики звертають увагу здобувачів вищої освіти на найбільш актуальні питання теоретичної підготовки та особливості їх застосування в роботі юриста. Тому в межах вивчення дисципліни ” Цивільне процесуальне право” з метою ознайомлення здобувачів освіти спеціальності 081 “Право” із актуальними практичними й теоретичними аспектами здійснення правосуддя в умовах воєнного стану в Україні 05.10.2023 була проведена бінарна лекція на тему ” Апеляційне провадження. Касаційне провадження”.
Теоретична частина лекції була проведена ст. викладачем кафедри публічного та приватного права Н.Є. Керноз; гостьова частина – запрошеним лектором – суддею Чернігівського апеляційного суду Висоцькою Наталею В’ячеславівною.
Лекція проводилася для здобувачів вищої освіти 3 та 4 курсів освітніх програм “Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)”, “Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)”, “Кримінальна юстиція (Суд, Прокуратура, Адвокатура)”
Запрошена лекторка поділилася інформацією про головні процедурні складовіапеляційного провадження та відмінності з касаційним провадженням, а також про труднощі проведення засідань в режимі відеоконференції через воєнний стан в країні.
Присутні на лекції збобувачі вищої освіти активно ставили запитання за темою лекції, а Наталія В’ячеславівна вичерпно і доступно надала відповіді.
Дякуємо спікерам за різносторонню подачу інформації, здобувачам – за інтерес до теми заняття! За можливість займатися своєю справою дякуємо нашим захисникам!
Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!