НУ «Чернігівська політехніка»

Чергова зустріч в межах Школи «Юний юрист» на тему “Ти – прокурор”

Цими вихідними, за сприяння зав. кафедри публічного та приватного права, В.М. Литвиненко пройшла чергова зустріч в межах Школи «Юний юрист», яка функціонує на кафедры публічного та приватного права НУ “Чернігівська політехніка”. У межах цієї зустрічі старшокласники та першокурсники Освітньо-професійної програми «Право» мали змогу поспілкуватися із представником юридичної професії- прокурором. Крім загальної інформації про прокурора, вимоги до нього, права та обов’язки прокурора, Кондратюк Ігор Костянтинович – прокурор відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Чернігівської обласної прокуратури поділився досвідом роботи в прокуратурі, особливостями професії прокурора та актуальними новелами в законодавстві про прокуратуру. По завершенню зустрічі учасники мали змогу поставити питання , на які отримали відповіді. Щиро дякуємо Ігорю Костянтиновичу за приділений час та змістовну і цікаву інформацію!
Хочеш бути юристом, наприклад, прокурором, вступай на ОПП «Право» за спеціальністю 081 «Право» першого бакалаврского рівня вищої освіти.
Для участі у наступних заняттях заповніть форму https://docs.google.com/forms/d/1F8A0K78yNzCNBv3h7XD3F3JpCrWzZIx6Rs90jfEoAPI/edit#responses .
Майбутніх абітурієнтів магістратури запрошуємо на навчання за спеціальністю 081 Право на ОПП « Адміністративна та цивільна юстиція».