НУ «Чернігівська політехніка»

Онлайн-зустріч на тему: «Конкурсний відбір наукових, науково-технічних робіт та проектів, які фінансуються за рахунок зовнішнього інструменту допомоги Європейського Союзу для виконання зобов’язань України у Рамковій програмі Європейського Союзу з наукових досліджень та інновацій “Горизонт 2020”

28 березня зав. кафедри В.М. Литвиненко та доцентка кафедри М.В. Чічкань мали змогу долучитись до онлайн-зустрічі, проведеної Центром розвитку інновацій експертизи та логістики науково-технічної діяльності, на тему: «Конкурсний відбір наукових, науково-технічних робіт та проектів, які фінансуються за рахунок зовнішнього інструменту допомоги Європейського Союзу для виконання зобов’язань України у Рамковій програмі Європейського Союзу з наукових досліджень та інновацій “Горизонт 2020”.
Спікером заходу – Serhii Stepenko була детально проаналізована нормативна база щодо розглядуваного питання. Зокрема, наказ Міністерства освіти і науки України «Про проведення конкурсного відбору наукових, науково-технічних робіт та проектів, які фінансуються за рахунок зовнішнього інструменту допомоги Європейського Союзу», а також відповідне Положення про конкурсний відбір….., затверджене постановою Кабінету Міністрів України. Були чітко визначені тематичні напрями конкурсних робіт, а також детально розглянуті критерії за якими проводиться конкурс для наукових робіт.
Дякуємо за змістовну та актуальну інформацію!