НУ «Чернігівська політехніка»

Участь у тренінгу менторів в рамках проекту ЄС Еразмус +

20 червня 2024 року доцентка кафедри публічного та приватного права НУ “Чернігівська політехніка” А.І. Шпомер взяла участь у тренінгу менторів в рамках проекту ЄС Еразмус + 101082696-PROMENT «Сприяння професійній освіті та активній участі студентів через становлення комплексної системи менторства та тьюторства у ЗВО».
В межах заходу Ремньова Л.М. зупинилась на основних задачах міжнародного проєкту PROMENT у розвитку системи менторства. Про цифрове менторство, основні задачі та алгоритми його реалізації зробила презентацію Анна Вербицька, заступник керівника Центру тьюторства та менторства. Керівник Центру тьюторства та менторства Алла Холодницька розповіла про роботу Центру у реалізації менторських програм.
Володимир Базилевич, координатор схеми «Цифрове менторство», зупинився на техніках групової та індивідуальної роботи ментора з менті та поділився успішними кейсами менторства.
Було підбито підсумки тренінгу, учасники зустрічі прийняли участь у дискусії щодо сучасної ролі ментора та ефективної організації його роботи.
Дякуємо за організацію даного заходу!